Kövess minket!
  
     

A modern konyha jellemzői

A modern konyha jellemzői
2015, január 14.

A lakberendezési trendek napjainkban gyökeresen megváltoztak, amely elsősorban a változatos lehetőségeknek és a piaci kínálatnak köszönhető, hiszen a technikai megoldásokon kívül mindenki ízlésének megfelelően válogathat a klasszikus és modern lakberendezési elemek között. A konyha, otthonunk egyik központi helyisége, így a berendezésre és kialakításra különösen nagy figyelmet érdemes fordítani, legyen szó a funkcionalitásról, vagy a designos megjelenésről. A modern konyha kialakítás számos klasszikus és bevált elemet ötvöz a korszerű high-tech megoldásokkal, így igazán egyedi és kreatívan használható élettér jön létre.

A modern konyha

Napjainkban a modern szó jelentése igen sokszínű és mindenki számára mást és mást jelenthet, így a kifejezés alkalmazása a lakberendezésben és a bútorgyártásban az esetek többségében korszerű gyártótechnológiával készült, többfunkciós és dekoratív berendezési tárgyak, bútorok összességét takarja. A konyhabútorok esetében kiemelten jellemző, hogy a rendelkezésre álló alapterületen a lehető legtöbb hasznos felületet alakítsuk ki, amellett, hogy az esztétikai szempontokat is szem előtt tartjuk, így a funkció és a megjelenés optimális fúzióját hozhatjuk létre minőségi egyedi bútorok segítségével.

  • A helyi adottságokhoz maximálisan illeszkedő, gyakran többfunkciós egyedi konyhabútok, melyek rugalmasan igényeinkhez igazíthatóak.
  • A konyhagépek beépíthetőségét és elrejthetőségét lehetővé tevő speciális konyhabútorok, például a sütő, mosogatógép beépítése, stb.
  • Speciális bútorelemek, például sarokszekrények, mobil bútorelemek, stb.
  • A fénytechnikai berendezések praktikus beépíthetősége általános világítás és dekoráció szempontjából egyaránt.
  • Ízléses dekoratív felületek, melyek ötvözhetnek klasszikus elemeket és a legmodernebb kialakítási lehetőségeket, például fényes és üvegfelületek, színek kombinálása, egyedi dekorációk, stb.

A szépen kialakított modern konyha, az egyedi bútoroknak köszönhetően kényelmes, praktikus és sokoldalú lehetőségeket kínál, ahol örömteli pillanatokat tölthet együtt szeretteivel.

Válassza a minőséget!

Az In Pulse Design Kft. sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött széles szolgáltatási rendszerrel áll új és meglévő ügyfelei rendelkezésére, melyek keretein belül ingyenes tanácsadással, felméréssel és minőségi bútorkészítéssel teljes körű segítséget nyújtunk, hogy otthona olyan lehessen, amilyet megálmodott! Egyedi, modern konyhabútorainkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.inpulse.hu weboldalra, valamint keressen minket bizalommal a 0620/443-9777-es telefonszámon, és az info@inpulse.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
projektbutor.hu
Design ülőbútorok az igényeknek megfelelően!

Modern világunkban a különböző közösségi és magánintézmények kialakítása során a funkcionalitás mellett kiemelten fontos szerephez jut a kényelem és a...

Close