Kövess minket!
  
     

A természet egyik legcsodálatosabb ajándéka: A fa

A természet egyik legcsodálatosabb ajándéka: A fa
2016, augusztus 12.

Szinte az élet minden területén megtalálható, sokrétűen felhasználható, alakítható, formálható és ideális esetben időtálló, ez pedig nem más, mint a fa! Ennek az alapanyagnak a felhasználása egy idős az emberiséggel. Már a civilizáció kezdetén alkalmazták az élet különböző területein, mint az építkezés, fegyvergyártás vagy eszközhasználat. A korszerű megmunkálása azonban sokban eltér a hajdani verzióktól!

A csiszolástechnika világa robbanásszerűen fejlődött. Az ipari forradalmakat követően az addig kézi megmunkálást felváltotta a gépi, és ezzel egy új iparág teremtődött meg! A modern csiszológépekhez azonban szükség volt korszerű csiszolóanyagokra is, így ezek skálája is kibővült. A különböző típusú alapanyagok csiszolásához más és más csiszolószemcsék szükségesek. A fa csiszolásához az alábbi csiszolóanyagok alkalmasak:

  • Korund szemcsék – kézi és gépi csiszolásra egyaránt alkalmas. Közkedvelt csiszolóanyag a hobbi felhasználók és a szakemberek körében is. Bár számtalan kivitelben létezik, jellemzően alkalmazható gyantás, puha fenyő- és más fafajok csiszolására.
  • Szilíciumkarbid – agresszív csiszolóanyag, mely alkalmas a keményfa szárazcsiszolására is. Főként a parkettacsiszoláskor alkalmazzák, de más fa csiszolási tevékenységben is megállja a helyét.

A famegmunkálásban azonban elengedhetetlen, hogy kizárólag minőségi alapanyagokkal és csiszolóanyagokkal dolgozzunk. Cégünk 2008-óta foglalkozik magas minőségű csiszolástechnikai termékek forgalmazásával. Számunkra fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért a legkiválóbb márkák és típusok találhatóak meg kínálatunkban!

Ha Önnek is minőségi csiszolóanyagra lenne szüksége, látogasson el honlapunkra a www.dunaholz.hu-ra, és válogasson termékeink között! Ha kérdése vagy kételye támad, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a 06 30/996-43-82-es számon, akár e-mailben a dunaholz@gmail.com címen. Keressen minket bizalommal, és alkosson csodálatos konstrukciókat fából!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fk-technika.hu_16jun
Minden, amit a facsiszolásáról tudni érdemes – mit, mivel és hogyan?

A famegmunkálás egy ősi munkafolyamat, mely az évezredek során tökélyre fejlődött, és ma már szinte bármilyen használati tárgy elkészíthető ebből...

Close