Kövess minket!
  
     

Az egyedi konyhabútor előnyei – Készíttessen Ön is!

Az egyedi konyhabútor előnyei – Készíttessen Ön is!
2017, április 24.

Mindenki számára fontos, hogy otthona tükrözze egyéniségét. Kedveljük az egyedi megoldásokat, sokan emiatt is inkább gyártatják bútoraikat. Van, akinek nem elég egy adott szekrénysor polcrendszere, vagy inkább a helység adottságaihoz szeretne terveztetni, nem pedig a bútorokhoz igazodni. Az egyedi megrendelések legtöbb esetben a konyhabútorokat célozzák meg.

Érdemes egyedi konyhabútort terveztetni és legyártatni! Örök darab válhat belőle, ami generációról generációra száll később. Ha ezt a megoldást választjuk, először eldönthetjük, hogy mennyi pénzt költünk konyhánk megújítására, felépítésére. Az árat nem csak a konyhabútor mérete befolyásolja, hanem az is, hogy milyen anyagból készíttetjük például fenyőből, egyéb faanyagból és szeretnénk-e bele extrákat, mint a beépített világítás vagy a különleges formák, mintázatok. A másik nagy előnyük ezeknek a minőségi konyhabútoroknak az, hogy szükségleteinkhez igazíthatjuk a méretét, mert ha túl kevés a hely a konyhabútorban, akkor az elöl lévő háztartási gépek, serpenyők és edények nagyon elrontják lakásunk, házunk összképét. Az egyedi konyhabútorok esetén viszont előre megtervezhetjük, mennyi és mekkora konyhaszekrényre lesz szükségünk. Ezeknek a bútoroknak kialakítása pontosan vissza tudja adni a mi elvárásainknak megfelelő elrendezést, például nem mindegy a mosogató elrendezése, a csöpögtetőt mellé tudjuk-e helyezni, fedőinknek a konyhában van-e megfelelő tárolási lehetősége. Ezeket az opciókat mi határozhatjuk meg, nem úgy, mint a tömeggyártás által létrejött bútoroknál.

Döntsön egyedi konyhabútoraink mellett és gyártassa velünk, a BV Konyhák Kft-vel! Modern konyhabútorainkkal szeretnénk emelni otthona értékét, állunk rendelkezésére! Tájékozódjon munkáinkról a www.bv-konyha.hu oldalon! Kérdés esetén keressen minket az info@bv-konyha.hu e-mail címen vagy telefonon a 06-20-424-2417-es számon.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Tökéletes és gyors munka minőségi csiszolóanyagokkal
Tökéletes és gyors munka minőségi csiszolóanyagokkal

Bútorok készítésével foglalkozik, így munkája során nélkülözhetetlenek a csiszolástechnikai kellékek? Törekszik a pontosságra, de minél rövidebb idő alatt fejezné be...

Close