Kövess minket!
  
     

Bútorok a gyerekszobában

Bútorok a gyerekszobában
2015, március 5.

Amikor egy párnak gyermeke születik, minden megváltozik az életükben. Onnantól kezdve az egyéni szükségletek és érdekek háttérbe szorulnak, helyüket átveszik a gyermek boldogságát célzó törekvések. Minden szülő leghőbb vágya, hogy egészségesnek és boldognak lássa csemetéjét.

Egy gyermek boldogságát többféleképpen is el lehet érni. Nem kell feltétlenül drága dolgokra gondolni, sokszor elég, ha ő jól érzi magát. Ennek a megteremtése kezdődhet egy saját szoba kialakításánál is.

A gyermek szobája több szempontból is különbözik a szülőkétől. A gyerekek kis korban még legtöbb idejüket a szobájukban töltik, itt hajtják álomra a fejüket, itt játszanak naphosszat, itt fogadják barátaikat és ide vonulnak vissza, ha bánatuk van vagy félnek, itt érzik biztonságban magukat.

A gyerekszoba bútorainak többféle elvárásnak is meg kell felelniük, így nem elég, ha színesek és mesefigurásak, biztonságosnak és strapabírónak is kell lenniük. Egy gyerekszoba veszélyes hely is lehet a kicsik számára, így a bútorok kiválasztásánál oda kell figyelni arra, hogy ne legyenek kiálló, éles sarkok. A legtöbb bútor fából készül, de nem mindegy, hogyan van lekezelve a fafelület. A biztonságos, gyerekbarát bútorok felülete egyrészt úgy van lekezelve, hogy ne sérthessék fel szálkák a kicsi kezeket, másrészt pedig környezetbarát és bababarát anyagok használata ajánlott. Mivel a kicsik mindent a szájukba vesznek, így fennáll a veszélye annak is, hogy a bútorok sarkait is megrágcsálják, a mérgező vagy allergén anyagok használata ilyen esetben nagy veszéllyel járhat. A kiálló csavarokra, szögekre is figyeljünk, hiszen ezek szintén komoly sérüléseket okozhatnak a gyerekeknek.

A gyerekszoba bútoroknak, amellett, hogy az egészségre nem veszélyesek, időtállónak és dekoratívnak is kell lenniük. Válasszon olasz design bútorokat a gyerekszobába, és teremtse meg a stílusos, vidám és boldog gyerekszoba berendezését szemefénye számára!

Mindehhez látogasson el weboldalunkra, a www.must.co.hu-ra, ahol az olasz bútorok legjava, köztük számos gyerekszoba bútor várja érdeklődőinket! Bővebb információért keressen fel minket az info@must.co.hu e-mail címen, vagy a +36 1-952-1017-es telefonszámon, munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
inpulse.hu
A modern konyha jellemzői

A lakberendezési trendek napjainkban gyökeresen megváltoztak, amely elsősorban a változatos lehetőségeknek és a piaci kínálatnak köszönhető, hiszen a technikai megoldásokon...

Close