Kövess minket!
  
     

Bútorvásárlás – Egyedi bútor vagy készbútor?

Bútorvásárlás – Egyedi bútor vagy készbútor?
2014, március 17.

A bútorok életünkben igen meghatározó szerepet töltenek be, azonban ezt a legtöbb esetben talán észre sem vesszük. Pedig az, hogy milyen küllemű bútordarab kerül az adott helyiségbe, meghatározza a lakás stílusát és hangulatát, ezáltal közérzetünket is. Elsősorban azt kell eldöntenünk, hogy készbútort vásárolunk, vagy inkább valami személyre szabott megoldásban gondolkodnánk.

Egyedi bútor:

Előnyös, ha hosszútávra tervezünk, pontosan tudjuk, hogy mit fogunk tárolni benne és mekkora hely áll rendelkezésünkre az elhelyezésben. Ha esetleg szükségünk van a praktikus, de exkluzív megjelenésű bútorokra, akkor is ideális megoldás. Helytakarékos, hiszen az utolsó centimétert is kihasználhatjuk az egyedi bútorok által.

Készbútorok:

Ha kiadó, vagy ideiglenes lakást kell berendezni, akkor célszerű a készbútor mellett dönteni. Gyorsan beszerezhető, a különböző funkciót ellátó darabok tökéletesen illenek egymáshoz. Érdemes semlegesebb színű készbútort venni, hiszen az bármilyen környezetben jól mutat.

Nem számít, hogy készbútort vásárolna vagy egyedi bútor kivitelezése a cél, a lényeg, hogy Öné legyen álmai bútora!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
bútorkészítés.com.szolgáltatások.6
Tippek a bútor anyagának kiválasztásához

Ha bútorvásárlás előtt állunk, az első szempont, amit érdemes fontolóra vennünk, a bútor anyaga. Ebben a tekintetben is, csakúgy, mint...

Close