Kövess minket!
  
     

Dekorálja otthonát perforált lemezzel!

Dekorálja otthonát perforált lemezzel!
2016, augusztus 16.

Otthonunk berendezésekor mindig azon dolgozunk, hogy minél egyedibb és szebb legyen berendezésünk. Néha olyan berendezési tárgyakat is különlegesebbé tudunk tenni, amelyekről először nem is gondoltuk volna, hogy lehetséges. A perforált falemezek szinte bármelyik bútorunkat fel tudják dobni. A felhasználási lehetőségük végtelen, egy kis kreativitással csodát tudunk vele tenni.

Egyszerű, vagy nem túl dekoratív szekrényünket meg tudjuk szépíteni, ha perforált farostlemezekből szekrényajtót készítünk. Bármely eszköz esztétikus takarására alkalmas a perforált falemez, és mivel jó légáteresztő, ezért dekoratív radiátor burkolataként is megoldást nyújthat. A perforált farostlemezek nem csak új lakás vásárlásakor lehetnek hasznosak, hanem a régi felújítására is tökéletesek. Albérlet keresők kerülnek sokszor abba a helyzetbe, hogy az olcsó albérleti díj érdekében kénytelenek olyan lakásba költözni, ahol a bútorok már rendkívül régiek és lehasználtak. Ezek eltakarására vagy díszítésére a perforált falemez a legolcsóbb és legpraktikusabb megoldás. Álmennyezetként és faburkolatként is tökéletesen felhasználható, ráadásul hangtompító hatása is van, ami egy társasház esetében külön előny. Abban az esetben, ha a körülmények nem teszik lehetővé a fa perforált lemezek használatát – például magas hőmérsékletű vagy páratartalmú helyiségek esetén – használhatunk perforált alumínium lemezeket is. Előnyös megoldás lehet még kapuburkolatként, álmennyezetként vagy árnyékolóként.

Ha szeretné otthonát egyedivé varázsolni perforált lemezekkel, forduljon hozzánk! A Locatelli Hungária Kft. perforált farostlemezek és alumínium lemezek forgalmazásával foglalkozik. Tekintse meg termékeinket honlapunkon, a www.locatelli-hungaria.hu webcímen, ahol a perforált lemezek mellett fűszövet és bambusz tapétákat, illetve nád- és papírszöveteket is talál! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bátran a +36 23 880 890, +36 30 437 9766 telefonszámok valamelyikén, illetve az info@locatelli-hungaria.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
dunaholz.hu
A természet egyik legcsodálatosabb ajándéka: A fa

Szinte az élet minden területén megtalálható, sokrétűen felhasználható, alakítható, formálható és ideális esetben időtálló, ez pedig nem más, mint a...

Close