Kövess minket!
  
     

Design ülőbútorok az igényeknek megfelelően!

Design ülőbútorok az igényeknek megfelelően!
2015, január 12.

Modern világunkban a különböző közösségi és magánintézmények kialakítása során a funkcionalitás mellett kiemelten fontos szerephez jut a kényelem és a design, amely a belső terek kialakítása, valamint a bútorok és berendezési tárgyak kiválasztása során is meghatározó szempont. A berendezési eszközök között az ülőbútorok piaci kínálata igen széles, valamint a klasszikus jellemzőkön kívül magukban hordozzák a modern design irányzatokat, formavilágot és alkalmazási lehetőségeket.

A modern design ülőbútorok

A közösségi és magán intézmények egységes enteriőr kialakítása során a berendezési tárgyak iránti elvárások jelentős átalakulásokon mentek keresztül az elmúlt években, amely a modern esztétikai lehetőségeknek köszönhető elsősorban, miközben a minőség és a funkció alapvető elvárás maradt.

A design ülőbútorok jellemzői:

  • Erős vázszerkezet
  • Igényes, strapabíró és könnyen tisztítható, esztétikus kárpitozás
  • Kényelmes ülőkialakítás
  • Modern, designos formakialakítás
  • Egyedi igényekre szabható megjelenés

Design ülőbútorok alkalmazási területei:

  • Közintézmények, például hivatalok, bankok, irodaházak, szolgáltatási irodák, repterek, stb.
  • Hotelek és egyéb szállástípusok
  • Szórakozó- és vendéglátóhelyek
  • Egészség és sportközpontok
  • Egyéb felhasználási területek

A korszerű design ülőbútorok között egyaránt megtalálhatóak a kényelmes és funkcionális fotelek, kanapék, várótermi padok és székek, melyek elengedhetetlenek a vendégek kényelmi igényeinek kiszolgálása érdekében.

Válassza a minőséget!

A d. Projekt Bútor Kft. minőségi, funkcionális és designos ülőbútorokat kínál megrendelői számára, melyek között a különféle székek, fotelek, kanapék és egyéb ülőalkalmatosságok is megtalálhatóak közintézmények és magán létesítmények igényeire szabva. Termékeinkről bővebben a www.projektbutor.hu weboldalunkon tájékozódhat, valamint egyedi igényeivel, személyre szabott árajánlatért és kérdései esetén keressen minket bizalommal a 0622/503-821-es telefonszámon, vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen!

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
balintbarkacs.unas.hu
Egyedi bútorok és kiegészítőik: Tolóajtó rendszerek szerelékei

Otthonunk kialakítása és berendezése során manapság megannyi lehetőség kínálkozik, legyen szó lakberendezési stílusokról vagy praktikus és kreatív design ötletekről, azonban...

Close