Kövess minket!
  
     

Egyedi bútorok és kiegészítőik: Tolóajtó rendszerek szerelékei

Egyedi bútorok és kiegészítőik: Tolóajtó rendszerek szerelékei
2014, december 11.

Otthonunk kialakítása és berendezése során manapság megannyi lehetőség kínálkozik, legyen szó lakberendezési stílusokról vagy praktikus és kreatív design ötletekről, azonban minden esetben adott méretekhez és elrendezéshez szükséges alkalmazkodni a lakás tekintetében. Napjainkban a lakberendezés során számtalan olyan modern lehetőség áll a tulajdonosok rendelkezésére, melyek segítségével jelentősen növelhetjük a hasznos tereket, maximálisan kihasználhatjuk a méretbeli sajátosságokat, valamint megvalósíthatunk minden korszerű designnak és esztétikai elvárásnak megfelelő elképzelést.

A tolóajtók előnyei

Számos lakástulajdonos számára a praktikus helykihasználás okozza a legnagyobb gondot, valamint ehhez kapcsolódóan a megfelelő mennyiségű pakolófelület kialakítása, amelyhez a leggyakrabban különféle szekrénysorokat és egyéb bútordarabokat alkalmaznak. A szekrények professzionális és helytakarékos megoldásai a beépített szekrények, melyek egyedi kialakításuknak köszönhetően maximálisan a helyi adottságokhoz igazíthatóak, azonban, mint a legtöbb szekrénytípus esetében, az ajtók nyílása relatív nagy helyet foglalhat el.

Amennyiben nem szeretnénk külön helyet biztosítani a szekrények nyitásához, érdemes egyedi tolóajtókat választani különféle dekoratív és ízléses kivitelben:

  • Az egyedi tolóajtók helytakarékos, praktikus és modern megoldások.
  • Számtalan anyaghasználatban, szín- és mintavilággal kivitelezhetőek.
  • Minden lakberendezési stílushoz maximálisan illeszkednek, például keleti lakberendezési stílusok alapvető kellékei, de bármely más stílusban is elképelhetőek.
  • Minden helyiségben ideális megoldás a bútordarabokhoz, például konyha, gardrób, nappali, fürdőszoba, stb.
  • Egyéb funkcionális és design elemekkel is kombinálhatóak, például nagyméretű tükrök
  • Könnyedén szerelhetőek.

A tolóajtók könnyen szerelhető bútorelemek, amely a csupán néhány szükséges szereléknek köszönhető, például sínek, görgők, fékek, így mindenki könnyedén és praktikusan varázsolhatja otthonát igazán kényelmessé.

Válassza a minőséget!

A Bálint Barkács Webáruház minőségi tolóajtókhoz szükséges elemeket és szerelékeket kínál széles választékban, továbbá termékeink között különféle konstrukciók megtalálhatóak, melyek segítségével dekoratív és funkcionális környezetet alakíthat ki.  Gazdag termékkínálatunkért látogasson el a www.balintbarkacs.unas.hu weboldalra és válogasson kedvére, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket a 0629/ 360 340-es telefonszámon, valamint az info@balintbarkacs.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
inpulse.hu
Igényes konyha egyedi igényekre szabva

A konyha otthonunk egyik központi helyisége, ahol a nap jelentős eseményei zajlanak, hiszen az ízletes ételek életünk minden fontos eseménye...

Close