Kövess minket!
  
     

Egyedi bútorokkal a tökéletes, modern otthonért!

Egyedi bútorokkal a tökéletes, modern otthonért!
2020, február 28.

Magyarországon az utóbbi időben egyre többen építenek saját házat, vásárolnak meg új építésű társas lakást, költöznek be panellakásba vagy újítanak fel meglévő ingatlant. A falak és a padló azonban önmagában még nem jelenti azt, hogy az ingatlan otthonos is lesz. Ehhez elsősorban a megfelelő padló, a jól megválasztott falszín és a berendezési tárgyak szükségesek. Ahhoz azonban, hogy teljesen saját otthonunk lehessen, ma már választhatunk egyedi bútorokat is.

Nagyon sokan választják a filléres megoldásokat és vásárolnak leárazott készletből és tömeggyártott, sokszor silány minőségű termékekből, amit katalógusból választanak kis. A hirtelen jött spórolás azonban már egészen gyorsan megbosszulja önmagát. Éppen ezért, a szakértők azt javasolják, hogy vásároljunk egyedi bútort otthonunkba. Az olyan egyedi bútorok mint a kanapék, a sarokgarnitúrák vagy a heverők, nem csak minőséget, de stílust is csempésznek a falaink közé.

Amikor a minőség a fontos, és nem az akciós felirat!

Az egyedi bútorok a tévhittel ellentétben egyáltalán nem drágák, sőt, ár-érték arányban sokkal kifizetődőbbek, mint a katalógusos, akciós címkével ellátott, maximum néhány évig használható szövettel borított bútorok. Az egyedi bútorok között pedig igen széles kínálatból válogathatunk kedvünkre, lakásunk berendezéseihez illő stílusban és méretben. A legnépszerűbb bútorok között megtalálhatóak a heverők, a franciaágyak, a fotelek, a sarokgarnitúrák, a puffok, a kanapék és a komplett garnitúrák is.

Ha minőségi egyedi termékekre van szükségünk, akkor nem kérdés, hogy a Szantál Bútor Kft. a megoldás. A fővárosi cég honlapján megtekinthetjük széles termékkínálatukat, ha meglátogatjuk a www.szantalbutor.hu webcímet. Termékeikről, akcióikról és áraikról pedig bővebb felvilágosítást kaphatunk a 0630/966-2920-as telefonszámon vagy a szantal-butor@freemail.hu e-mail címen keresztül. Az egyedi bútorgyártás mellett tervezéssel, javítással, szövetkészítéssel és újrakárpitozással is várják kedves vendégeiket.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Milyen a tökéletes konyhabútor?
Milyen a tökéletes konyhabútor?

A konyha mindenkinek mást jelent, hiszen van, aki rendszeresen főz, gyakoriak a nagy családi ebédek vagy a váratlanul betoppanó baráti...

Close