Kövess minket!
  
     

Egyedi kialakítású iskolabútorok a sikeres tanuláshoz!

Egyedi kialakítású iskolabútorok a sikeres tanuláshoz!
2014, június 19.

Órákat lehet beszélni a megfelelő módon megtervezett és kialakított iskolabútorok fontosságáról, arról, hogy mekkora jelentőséggel bír az ideális tartás kialakításában és fenntartásában. Azonban ez nem csak a fiatalokra igaz, hanem az idősebb tanulókra is. Éppen ezért bármilyen korosztályba is tartoznak diákjaink mindig érdemes a jobb minőségű bútorokat előnyben részesíteni.

Ennek érdekében fejlesztettük ki iskolabútoraink széles választékát a Projekt Bútornál, melyek garantálják a hosszantartó kényelmes használatot. Hiszen nem mindegy, hogy az a szék, melyen egy huzamban 3/4 órát ülnek a diákok, mennyire kényelmesek. Ha a szék kényelmetlen, a diákok fészkelődnek, helyezkednek és így nem a tanórán elhangzottakkal foglalkoznak, ami ront a teljesítményükön és hosszú távon sem tesz jót az iskoláról kialakított képükről.

Több kísérlet is bizonyította, hogy azokban az iskolákban, ahol jó minőségű, új vagy újszerű jó állapotban lévő asztalok és székek vannak, a gyerekek jobb eredményeket hoznak és aktívabban teljesítenek a tanórák alatt. Régebben egy teljes más nézőpontot vallottak az oktatás területén dolgozók. Véleményük szerint a kényelmetlenebb székek és azokhoz nem pontosan illő méretű asztalok azok, amelyek jót tesznek a teljesítménynek, mivel a diákok a kényelmetlen helyzetből adódóan nem alszanak el a tanórák alatt.

Szerencsére mára ez a divat eltűnt, és az egészséges testtartást kialakított kényelmes bútoroké a főszerep! A Projekt Bútornál minden korosztály számára megtalálhatják az iskolák a megfelelő méretű illetve kialakítású asztalokat és székeket.  Az alsó tagozatos diákoktól kezdve az előadótermek hatalmas padsorait is berendezhetik ügyfeleink változatos kínálatunkból.

Milyen bútorokat forgalmazunk a Projekt Bútornál?

  • Különálló székek

Termékeink között külön-külön is beszerezhetők asztalok és a székek, így attól függően, hogy az iskolájának mire van szüksége, könnyedén kombinálhatja a meglévő darabokkal kiegészítő termékeinket.
Gazdag színválaszték és kialakítás jellemző iskolaszékeinkre, melyekből a párnázott székek ideálisak lehetnek dísztermek székeinek.

  • Oválcsővázas tanulóasztalok

Ahogy székekből úgy iskolaasztalainkból is kínálunk darabokat. Ezek között előfordulnak egyszerű polc vagy fiók nélküli darabok, keretezettek és állítható magasságúak is, melyeket szintén könnyen kombinálhat meglévő bútoraihoz.

  • Egyszemélyes és többszemélyes padok székekkel

A tanterem kialakításának, valamint a diákok számától függően más-más beosztású és kialakítású padokra, valamint iskolabútorokra lehet szükség, éppen ezért széles választékot állítottunk össze, hogy minden egyedi igényt kielégítsünk.

Felkeltettük érdeklődését?

Látogasson el weboldalunkra és tekintse meg kínálatunkat az alábbi linken, vagy keresse a Projekt Bútor munkatársait megadott elérhetőségeinken.

http://www.projektbutor.hu/hu/products/8/iskolabutorok

Telefon: 22/503-821  Fax: 22/503-822

Email cím: projektbutor@projektbutor.hu

Székhely és iroda: 8000 Székesfehérvár Arany János u. 19. 1/2.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
projektbutor.hu
Vendéglátóipari bútorok készítése

A különböző típusú és színvonalat képviselő vendéglátóipari egységek minden vendég számára az igényeinek és a szórakozási, pihenési szokásaihoz leginkább illeszkedő...

Close