Kövess minket!
  
     

Gardróbszekrény

Gardróbszekrény
2014, március 17.

A méretre készített beépített- vagy gardróbszekrények tökéletes megoldást jelenthetnek a hálószoba, tetőtér, előszoba, nappali, gyerekszoba, konyha és fürdőszoba, de akár irodák, rendelők optimális térkihasználására is.

A gardróbszekrény legfontosabb funkciója a tárolás. A helyiség méretétől és típusától függően ruhákat és számos más tárgyat is elraktározhatunk benne. Az ésszerű, praktikus tárolás érdekében érdemes összegyűjteni a következőket:

  • Milyen jellegű dolgokat szeretnénk tárolni benne?
  • Mit hogyan szeretünk tárolni?
  • Milyen gyakran van szükségünk az egyes dolgokra?

Az egyénre szabott gardróbszekrény kialakításakor rengeteg kiegészítő áll rendelkezésünkre. Mobil vagy fix polcrendszerek, akasztó rudak, ruhaliftek, fiókok, kosarak, és tartóberendezések, például nyakkendő-, nadrág-, cipőtartó közül válogathatunk.

A tervezés előtt a helyiség tulajdonságait is fel kell mérni, és ez alapján kialakítani a gardrób méretét, a szekrényajtó típusát, és a belső szerkezetet. A következő lépésben a harmonizáló színek és az egymáshoz passzoló anyagok és felületek meghatározása a feladat. Fontos eldönteni, hogy milyen színeket szeretne otthonába, illetve gondolja végig, hogy milyen stílusú a helyiség, ahova a gardrób kerül.

Ha szüksége van egy igazán praktikus bútordarabra, érdemes gardróbszekrényt készíttetni.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
bútorkészítés.com.bútor készítés.2
Tippek a tökéletes fürdőszoba kialakításához

Pontokba szedtük a legfontosabb szempontokat, amelyeket érdemes átgondolni, mielőtt a fürdőszoba beépítéséhez fognánk. A legalapvetőbb szempont a minőségi, kifogástalan alapanyagok...

Close