Kövess minket!
  
     

Gyerekszoba a kicsi igényeire szabva

Gyerekszoba a kicsi igényeire szabva
2015, május 4.

A gyerekek csak akkor értékelik gyereklétük előnyeit, amikor már felnőttek és megtapasztalták a két világ közötti különbséget. A gyerekek világa könnyedebb, mókásabb, egyszerűbb, legalábbis a felnőttek szemében, természetesen a kicsik ezt másként élik meg. Nem csak az életük, de igényeik is különböznek a felnőttekétől, így például a gyerekszobát is teljesen más szempontok alapján kell berendezni, mint a szülők hálószobáját.

A gyerekek a saját szobájukban nem csak alszanak és pihennek, hanem ott csinálnak szinte mindent. A gyerekszoba a kicsik saját, külön kis birodalma, ahol az idejük nagy részét töltik. Itt játszanak egyedül vagy pajtásaikkal, itt töltik a délutáni szunyókálásukat, itt ismerkednek meg a számukra új dolgokkal. Ezért a gyerekszobának sokoldalúnak kell lennie, hogy minden igénynek meg tudjon maximálisan felelni, amit a kicsik támasztanak felé.

A gyerekszoba bútorainak elsősorban gyerekméretűnek kell lenniük, hogy a kicsik is megtanulhassák őket használni, és egy idő után például önállóan elpakolják maguk után a játékaikat. A gyerekbútorok nem csak méretükben kell, hogy passzoljanak a kicsikhez, de alkalmazkodniuk kell a gyerekek életmódjához is. A kicsik mozgása még koordinálatlan, nem tudják olyan szabályosan uralni a testüket, gyakran elesnek, elejtenek dolgokat. Ezért a gyerekszoba bútoroknak egyrészt biztonságosnak kell lenniük, amennyire lehet, másrészt pedig strapabírónak is, hogy ellenálljanak a véletlen, vagy akár szándékos rongálásnak, baleseteknek. A beépített szekrény például jó választás lehet, mert a kicsik nem tudják magukra rántani, és még helyet is lehet velük spórolni. Nem jó, ha sok az éles sarok, szálka vagy kiálló él.

Nem érdemes drága design bútort vásárolni, hiszen valószínűleg hamar tönkremegy, ez azonban nem azt jelenti, hogy ne lehetne egy gyerekszoba is stílusos, egyedi. Ha nem talál megfelelő gyerekszoba bútort, dönthet a bútorkészítés mellett, hiszen a berendezés így teljesen a szoba és a kicsi igényeihez lesz tervezve.

A www.inpulse.hu weboldalunkon garantáltan Ön is megtalálja, amire szüksége van a gyerekszoba kialakításához! Válassza az egyedi bútorok sokrétű előnyeit, és bátran keressen fel minket gyerekszoba bútorokkal kapcsolatos igényeivel, elképzeléseivel a 0620/4439-777-es telefonszámon, vagy az info@inpulse.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
must.co.hu2
Bútorok a gyerekszobában

Amikor egy párnak gyermeke születik, minden megváltozik az életükben. Onnantól kezdve az egyéni szükségletek és érdekek háttérbe szorulnak, helyüket átveszik...

Close