Kövess minket!
  
     

Igényes konyha egyedi igényekre szabva

Igényes konyha egyedi igényekre szabva
2014, október 9.

A konyha otthonunk egyik központi helyisége, ahol a nap jelentős eseményei zajlanak, hiszen az ízletes ételek életünk minden fontos eseménye során jelen vannak és ehhez olyan kényelmes, esztétikus és funkcionális helyiségre van szükségünk, ahol a mindennapok során finom ízeket varázsolhatunk az asztalra. A bútorgyártás jelentős része napjainkban a tömeggyártás felé tolódott el, melynek következtében a tulajdonosok adott bútordarabokból válogathatnak és ezzel jelentős teret és funkciót veszítenek a helyiségekben, azonban a konyha kialakításának másik és egyben kifizetődőbb megoldása az igényes és egyedi konyhabútorok készíttetése.

Egyedi, méretre készült konyhabútorok

Az egyedi, méretre készült konyhabútorok számtalan előnnyel rendelkeznek, azonban ahhoz, hogy igényeinket maximálisan kielégítő konyhát rendezhessünk be, mind esztétikailag, mind funkció tekintetében, néhány alapvető szempontot érdemes figyelembe venni:

  • A helyiség adottságai: A tér maximális kihasználását jelentősen befolyásolja az alapterület, valamint figyelembe kell venni, hogy adott elemek helyhez kötöttek a helyiségben.
  • Funkció: A lakás adottságaitól függően a helyiség gyakran az étkező szerepét is betölti, melynek következtében a felületeket és az elrendezést ehhez a körülményhez szükséges igazítani.
  • Kialakítás: Érdemes törekedni a lehető legtöbb hasznos felület kialakítására, valamint a praktikus megoldások mellett az esztétika is meghatározó.
  • Igénybevétel: A konyha rendszeres használata meghatározza az anyagtípusokat, hiszen egyes lehetőségek strapabíróbbak, könnyedén tisztántarthatóak, továbbá más-más igények mutatkoznak egy több gyermekes család esetében, mint egy egyedülálló tulajdonosnál.
  • Stílus: Egyéni ízlésünk, valamint a lakás egyéb helyiségeinek stílusa, forma- és színvilága is meghatározhatja választásunkat.

A konyha egyedi kialakítása során egy-egy kreatív ötlet alkalmazása hosszú távon is kiváló és élhető otthonteremtési lehetőséget biztosít a tulajdonosok számára.

Válassza a minőséget!

Az In Pulse Design Kft. sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött széles szolgáltatási rendszerrel áll új és meglévő ügyfelei rendelkezésére, melyek keretein belül ingyenes tanácsadással, felméréssel és minőségi bútorkészítéssel teljes körű segítséget nyújtunk, hogy otthona olyan lehessen, amilyet megálmodott! Bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.inpulse.hu weboldalra, valamint keressen minket bizalommal a 0620/443-9777-es telefonszámon, és az info@inpulse.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
projektbutor.hu
Minőségi orvosi és egészségügyi bútorok az egyedi igényeknek megfelelően

Az élet egyes szakterületei esetében speciális elvárások és előírások vonatkoznak a környezeti kialakításra, melybe egyaránt beletartoznak az építészeti és berendezési...

Close