Kövess minket!
  
     

Kerékpártárolók és kerékpártámaszok a biztonságos biciklihasználatért

Kerékpártárolók és kerékpártámaszok a biztonságos biciklihasználatért
2020, március 5.

A tavasz beköszöntével egyre többen pattannak bringára, akár csak városon belül, vagy hosszabb túrákra. Ám a településeken belül fontos, hogy biztosítsunk a kerékpárosok számára megfelelő támasztási és tárolási lehetőséget, amiknél a kerékpárlakat használata is egyszerűen megoldható. Erre a célra ideálisak a különféle kerékpártámaszok és kerékpártárolók, amik segítségével a bicikliket egyszerűen letámaszthatják, vagy épp becsúsztathatják a biciklisek, így stabilan és biztonságban hagyhatják kétkerekű járművüket.

Több fajtáját különböztetjük meg ezen tárolóknak:

– Fedett kerékpártárolókat

– Kerékpárállványokat

– Kerékpártámaszokat

– Kerékpárszerelő állomást

Ezen kerékpártárolók lehetnek többállásúak is, ilyen esetben akár tíz kerékpár is biztonságosan tárolható segítségükkel. Fontos szempont, hogy kivitelezéskor időjárásálló anyagokkal kerüljenek megvalósításra, hogy minden évszakot gond nélkül átvészeljenek.

Amennyiben települése, üzlete vagy akár otthona számára vásárolna kerékpártámaszt vagy kerékpártárolót közvetlenül a gyártótól, ismerje meg a Polyduct Zrt. szolgáltatásait! Több, mint huszonötéves tapasztalattal rendelkező cégünk számos kialakítású kerékpártároló és támasz gyártásával, valamint forgalmazásával foglalkozik, amik segítségével esztétikus, időjárásálló megoldást biztosíthat a biciklitulajdonosok számára. Termékeinket alapos tervezéssel, a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük el.

Amennyiben szeretné megismerni az általunk gyártott és forgalmazott kerékpártárolókat és támaszokat, látogasson el a www.streetbutor.hu internetes oldalra, ahol részletes információt kaphat termékeinkkel kapcsolatban! A fenti termékek mellett számos egyéb utcabútor, így hulladékgyűjtő, kandeláber, pad, virágedények és ivókutak gyártásával is foglalkozunk.

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését kerékpártárolóinkkal és egyéb termékünkkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-54-480-666-es telefonszámon vagy a polyduct@polyduct.hu e-mail címen, és kérje ki árajánlatunkat!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyedi-butor-szantalbutor
Egyedi bútorokkal a tökéletes, modern otthonért!

Magyarországon az utóbbi időben egyre többen építenek saját házat, vásárolnak meg új építésű társas lakást, költöznek be panellakásba vagy újítanak...

Close