Kövess minket!
  
     

Konyhai vasalatok és kiegészítők

Konyhai vasalatok és kiegészítők
2014, március 26.

A konyha, otthonuk és mindennapjaink egy olyan színtere, ahol igen gyakran tartózkodunk és sűrűn vesszük igénybe, ennek megfelelően a kialakításban elsődleges szerepet játszik a praktikusság, a kényelmes kialakítás és helykihasználás. Fontos szempont továbbá a könnyen tisztíthatóság és különböző konyhai eszközök, kellékek, élelmiszerek, vegyi anyagok és egyéb holmik egymástól elkülönített tárolási lehetősége. Ezért a modern konyhák a korszerű technikai megoldásoknak és építőelemeknek köszönhetően úgy vannak kialakítva, hogy könnyen működtethető fiókokat, sarokpolcokat és egyéb tárolási felületeket tartalmaznak.

Praktikusság és helykihasználás

Napjainkban a különböző helyiségek berendezéséhez és térkialakításához választhatunk kész elemek széles választékából, melyeket a tér adottságai szerint alakíthatunk, valamint igényeink szerint szakemberekkel készíttethetünk egyedi megoldásokat is. Azonban praktikus kellékekkel könnyedén megnövelhetjük pakolási, tárolási lehetőségeinket:

  • Kamraszekrényekkel
  • Sarokpolcokkal, akár a szekrények belső kialakításában is
  • Kihúzható rácsokkal és egyéb fiókrendszerekkel
  • Különböző szekrény- és sarokvasalatokkal
  • Forgatható vagy kihajtható tároló rendszerekkel

Ezek a tároló berendezések könnyedén elrejthetőek a konyhaszekrényekben is, így önmagukban nem foglalnak helyet és minden felület maximálisan kihasználhatóvá válik általuk. Továbbá ezeknek a modern vasalatoknak és kiegészítőknek óriási előnye az egyszerű tisztíthatóság, valamint minőségi anyaguknak köszönhetően az időtálló és teherbíró kialakítás.

Válassza a minőséget!

A Bálint Barkács Webáruház széles termékkörrel várja kedves érdeklődőit, ahol mindent megtalál, amire szüksége lehet a konyhai tároláshoz és praktikus helykihasználáshoz, valamint nálunk könnyedén és kényelmesen vásárolhat, hiszen Ön megrendeli, mi házhoz szállítjuk a termékeket! Minőségi konyhai vasalatokért és kiegészítőkért látogasson el a www.balintbarkacs.unas.hu weboldalra és válogasson kedvére gazdag választékunkból, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket a 0629/ 360 340-es telefonszámon, valamint az info@balintbarkacs.hu e-mail címen és mindenben állunk a rendelkezésére!

Reméljük hamarosan Önt is elégedett vásárolóink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
bútorkészítés.com.szolgáltatások.7
Bútorvásárlás – Egyedi bútor vagy készbútor?

A bútorok életünkben igen meghatározó szerepet töltenek be, azonban ezt a legtöbb esetben talán észre sem vesszük. Pedig az, hogy...

Close