Kövess minket!
  
     

Minőségi orvosi és egészségügyi bútorok az egyedi igényeknek megfelelően

Minőségi orvosi és egészségügyi bútorok az egyedi igényeknek megfelelően
2014, október 9.

Az élet egyes szakterületei esetében speciális elvárások és előírások vonatkoznak a környezeti kialakításra, melybe egyaránt beletartoznak az építészeti és berendezési megoldások is, hiszen a hétköznapi lehetőségektől eltérően ezek elősegítik a pontos és precíz munkavégzést, valamint minden olyan adottságot biztosítanak, melyek nélkül nem működhetne az adott terület. Az egyik speciális berendezési szükségletekkel jellemző terület az egészségügy, amely számos ágazattal és ennek megfelelően speciális igényekkel rendelkezik funkcionálisan és megjelenésben egyaránt.

Orvosi és egészségügyi bútorok

Az orvosi és az egészségügyi bútorokkal kapcsolatos általános elvárások között elsősorban a higiéniai lehetőségek, tisztántarthatóság, a maximalizált funkcionalitás és a minőségi, időtálló kialakítás szerepel, valamint további általános és egyben hasznos lehetőség is a helyi adottságoknak megfelelő kivitelezés.

Orvosi és egészségügyi bútorok típusa felhasználás szerint:

  • Kórházi vagy rendelőintézeti berendezések, például vizsgálóasztalok, székek, tároló lehetőségek, várótermi bútorok, speciális vizsgálói bútorok, kórházi ágyak és a beteglátogatásra alkalmas helyiségek berendezései, a kórházi személyzet számára ideális bútorok.
  • Laboratóriumi berendezések: a kutató és vizsgáló tevékenységeknek funkcionálisan megfelelő bútorok, a különböző behatásokkal szemben ellenálló megoldások, melyek maximálisan eleget tesznek a biztonsági szabályoknak.
  • Orvosi és egészségügyi intézmények belső kialakítása és berendezései, úgy, mint falvédők vagy korlátrendszerek.

Egyes orvosi és egészségügyi berendezések kialakítása során kiemelkedő szempont a kényelem, a barátságos kivitelezés, valamint a szakemberek és a környezet szempontjából előírt munkavédelmi körülmények megtekintése egyaránt.

Válassza a minőséget!

A d. Projekt Bútor Kft. minőségi, funkcionális orvosi és egészségügyi bútorokat kínál megrendelői számára, melyek között a kórházi, laboratóriumi és egyéb berendezések is megtalálhatóak. Termékeinkről bővebben a www.projektbutor.hu weboldalunkon tájékozódhat, valamint egyedi igényeivel, személyre szabott árajánlatért és kérdései esetén keressen minket bizalommal a 0622/503-821-es telefonszámon, vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
projektbutor.hu
Egyedi kialakítású iskolabútorok a sikeres tanuláshoz!

Órákat lehet beszélni a megfelelő módon megtervezett és kialakított iskolabútorok fontosságáról, arról, hogy mekkora jelentőséggel bír az ideális tartás kialakításában...

Close