Kövess minket!
  
     

Salgó polc otthoni és raktári tárolásra egyaránt

Salgó polc otthoni és raktári tárolásra egyaránt
2020, március 31.

A raktárhelyiségek és üzletek berendezésekor az elsődleges szempont, hogy a helyet maximálisan ki tudjuk használni, így nagyobb készletmennyiség esetén is kényelmesen tudjuk tárolni azokat. Erre tökéletes célt szolgálnak az évtizedek óta elterjedt salgó polcok, amikkel számos ilyen létesítményben találkozhatunk.

salgó polcok moduláris kialakításuknak köszönhetően bármilyen módon és irányban kivitelezhetők, és számos méretben elérhetők, így valóban maximális helykihasználás mellett rendezhetjük be raktárunkat vagy üzletünket. A salgó polc két fajtája a csavaros és a csavarmentes kialakítású, amik közt a fő különbség a teherbírás, hiszen, míg az előbbi körülbelül 250 kg-os, addig az utóbbi akár 1500 kg-os teherbírással is rendelkezhet, köszönhetően a nagy terhelhetőségű polckapcsoknak, így valóban bármilyen környezetbe ideális választás.

További nagy előnyük, hogy az oldalelemek kialakításának köszönhetően a polcok közötti magasság tetszőleges lehet, ebből kifolyólag egy nagyobb térfogatú termékfajta tárolásához külön, speciális polcokat alakíthatunk ki tárolóegységünkben. A raktárak és üzletek mellett gyakran használjuk a salgó polcokat irattáraknál és irodákban, de otthonunkban is remekül hasznosíthatjuk a pincékben, garázsokban és spájzokban.

Amennyiben éppen salgó polcok vásárlásán gondolkodik, és szeretne valóban nagy teherbírású, első osztályú termékeket vásárolni, a Store Design Raktártechnika áll rendelkezésére! Cégünk több évtizedes tapasztalattal foglalkozik prémium polcok és polcrendszerek forgalmazásával, és akár webáruházunkon keresztül is vásárolhat. 2D-s látványtervező-eszközünkkel pedig pontosan és precízen, még megrendelés előtt megtervezheti a berendezés előtt álló tárolóhelységet, a legjobb helykihasználás érdekében.

Ha szeretne többet megtudni a salgó polcok előnyeiről és felhasználásáról, vagy látványtervezőnket próbálná ki és online rendelne, látogassa meg a www.raktariallvany.hu internetes oldalt, ahol minden fontos információt és eszközt megkaphat! További kérdés és árajánlatkérés esetén kérjük, keressen minket a 06 30/955-9755-ös telefonszámon, vagy az info@storedesign.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
kerekpartarolok-streetbutor
Kerékpártárolók és kerékpártámaszok a biztonságos biciklihasználatért

A tavasz beköszöntével egyre többen pattannak bringára, akár csak városon belül, vagy hosszabb túrákra. Ám a településeken belül fontos, hogy...

Close