Kövess minket!
  
     

Vendéglátóipari bútorok készítése

Vendéglátóipari bútorok készítése
2014, április 24.

A különböző típusú és színvonalat képviselő vendéglátóipari egységek minden vendég számára az igényeinek és a szórakozási, pihenési szokásaihoz leginkább illeszkedő kikapcsolódási lehetőséget kínálnak. Napjainkban széles szolgáltatási kínálattal várják az érdeklődőket a vendéglátóegységek, ahol ízletes ételeket, frissítő italokat fogyaszthatnak, valamint különböző típusú szórakozási lehetőségek közül válogathatnak, melyeknek óriási kultúrája van hazánkban. Az egyes korosztályokat és társadalmi pozíciókat elfoglaló vendégeket más-más szempontok vonzanak a különféle helyekre, amelyek közül főbb szempontok a design, elhelyezkedés, társaság, árfekvés, kínálat és nem utolsó sorban a kényelem.

A vendégek kényelméért!

A megfelelő designnal rendelkező vendéglátóegység óriási tömegeket és vendégkört képes egy-egy helyre vonzani, hiszen kellemes környezetben mindenki szívesebben tölti szabadidejét, valamint az ideális megoldás, ha a dekoratív megjelenés a kényelmi szempontokkal párosul. A megfelelő vendéglátóipari bútorok kiválasztása döntő lehet az adott hely népszerűsége és eleganciája szempontjából, például:

  • Hotelek
  • Éttermek, vendéglők, kifőzdék
  • Cukrászdák
  • Zenés szórakozóhelyek
  • Bárok, pubok, sörözők, borozók
  • Kávézók, teázok.
  • Egyéb vendéglátóipari egységek

Minden típusú vendéglátóhely a megfelelő speciális bútorokat igényli, amely maximálisan kiszolgálja a vendégkör igényeit és kényelmi, esztétikai elvárásait, például asztalok, bárpultok, székek, bárszékek tekintetében.

A belsőépítészeti és berendezési elvárásokon kívül minden bútor tervezése és kivitelezése során elengedhetetlen szempont a minőség, a megfelelő anyagválasztás és időtálló szerkezet.

Válassza a minőséget!

A d. Projekt Bútor Kft. széles szolgáltatási rendszerének keretein belül kiváló minőségű és az elvárásoknak megfelelő design megoldásokkal rendelkező vendéglátóipari bútorok tervezését és kivitelezését vállalja, hogy Ön megvalósíthassa álmait és vendégei örömmel látogassák vendéglátóhelyét! Látogasson el a www.projektbutor.hu weboldalra bővebb információkért, valamint keressen minket egyéni árajánlatért és kérdéseivel a 0622/ 503-821-es telefonszámon vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Reméljük hamarosan Önt s elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
balintbarkacs.unas.hu
Fiókkihúzók és fogantyúk

Otthonunk berendezési tárgyai és bútorai kényelmünket és komfortérzetünket hivatottak szolgálni, egy-egy ötletes megoldással helyet spórolhatunk meg, praktikusan alakíthatjuk a lakásban...

Close